Ett rikare liv med Balansekonomi

Jag har varit på en föreläsning om att få ett rikare liv ikväll i Borlänge. Det var från Balansekonomi och det var väldigt intressant. Det finns alltid mer att lära sig så det var väl värt att åka dit. Jag önskar bara att Roger hade kunnat följa med eftersom vi är två om vår ekonomi. Han är den som behöver det mest också.
Föreläsningen var totalt sett helt ok. Nivån på kunskap hade jag önskat lite högre men det kanske man inte kan förvänta sig av en föreläsning som är gratis. Som sagt, det var inte mycket nytt jag fick lära mig utan snarare upprepning av sånt jag läst i andra tidigare böcker. Det är alltid bra att upprepa och påminna sig själv om sina mål. Något jag inte tycker om är hur föreläsningen avslutades med säljandet av själva kursen som fö är väldigt dyr. Jag tror dock att det är väl värt pengarna men det känns ändå fel. Det får mig dessutom att tänka på pyramidspel som han själv tog upp under föreläsningen som ju inte är bra.
Jag anmälde oss ändå för jag tror att det kan vara värt att gå på men som jag misstänkte så vägrar Roger gå på det så jag blir tvungen att avboka. Jag skulle kunna gå själv också men då tror jag inte att det blir värt det för jag tror att min egen kunskap redan är mer än tillräcklig för min egen del. Jag kan ju inte veta det med säkerhet och det är faktiskt något jag tycker att han skulle ha gått igenom mer ingående. Jag hade velat veta mer exakt vad det är man får lära sig under dom här betalda kurserna. Vad är det som gör dom så värda sitt pris och vilket mervärde kan man förvänta sig?

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: