Expressbeställning

Dagens vikt: 93,8 kg

Dagens mat: Frukost: 1 proteinshake med mjölk, te. Mellanmål 1: 1 tunnbröd med ägg och kaviar. Lunch: 1 pizzabit. Mellanmål 2: hembakat proteinbar. Middag: Kyckling, sötpotatis, digestive med sill. Mellanmål 3: 1 chokladkvarg.

Under förmiddagen fortsatte jag med hallen. Tömde hatthyllan men insåg sen att jag nog ska ta den sist ifall att jag ändrar mig och vill ha den kvar ändå. Jag kan inte bestämma mig om vi ska ha kvar den eller om jag ska sätta dit vår egen som är mycket snyggare men mycket mindre. Vi åkte till Rusta, ÖoB och Jysk för att leta efter lämpliga korgar att sätta i hatthyllan men det fanns inga lämpliga. Jag avvaktar tills vi åker till Ikea. Har sett en där som heter Byholma som jag tror passar bra.

Sen blev det gym men oj nu kom jag precis på att jag tränade det jag tänkte träna imorgon istället. Jaja jag kan träna det jag tänkte träna idag imorgon istället så är balansen återställd! Så jag lyssnade på Hemligheten under gympasset och idag fick jag en uppgift. Jag ska tänka på det jag vill ha och skriva ner det. Jag ska tänka mig som om jag beställer från en postorderkatalog och skriver upp det jag vill beställa från universum. Jag ska inte tänka på hur jag ska få det utan endast det jag vill ha dvs målet. Tex så ska jag inte tänka att jag vill gå ner i vikt ca 30 kg utan jag ska tänka att jag vill väga 65 kg. Då ska jag knåpa ihop en lite beställning här då och sen skriva ner det till en lista så det blir överskådligt. Det första blir att beställa hallen som jag vill ha färdigt och i ordning. Jag vill ha hjälp att komma fram till hur jag vill ha det och jag vill att det ska vara en välkomnande känsla. Jag vill ha hjälp med hatthyllan och komma fram till vilken jag ska ha där. Vill ha hjälp med om det behövs ett draperi eller något annat som döljer alla jackor som hänger. Sen finns det en del andra funderingar gällande hallen och det vill jag också beställa hjälp med att ordna. Nästa grej är då min vikt. Jag vill väga 65 kg och jag vill kunna äta vad jag vill och ändå väga 65 kg. Enligt boken finns det människor som säger att dom äter vad dom vill och ändå väger sin vikt som dom ska. Så det vill jag beställa! Jag skulle leta efter en bild då jag väger 65 kg och titta på den ofta så det ska jag göra. Nästa grej som jag vill beställa är vinna högsta vinsten på Lotto. Det är inga konstigheter med det egentligen. Jag spelar regelbundet både i bolagsspel med andra och på ett eget spel också. Så att vinna högsta vinsten på Lotto vill jag beställa från Universum. Det sista jag vill beställa idag är att fortsätta vara omgiven av positiva och raka människor som uppskattar mig för den jag är. Inget konstigt med det heller. Enligt boken så dras likasinnade människor till varandra för att dom är på samma radiofrekvens med sina tankar så om jag är positiv så vill jag att mina människor också ska vara positiva och glada. Livet blir så mycket enklare då. Det enda jag känner mig lite osäker på är om jag ska beställa dessa saker på en gång nu idag eller om jag ska beställa en sak i taget. Jag skriver upp dom iaf.

”It is impossible to feel good and at the same time be having negative thoughts.” – Från boken. Det är ju så logiskt egentligen.

Ok, Universum då ska du få min första beställning någonsin i listform! Iaf min första medvetna beställning eftersom man enligt boken gör dessa beställningar hela tiden omedvetet i vanliga fall. Här kommer den!:

  1. Jag beställer hallen fixad och i ordning.
  2. Jag beställer att kunna äta vad jag vill och väga 65 kg.
  3. Jag beställer att vinna högsta vinsten på Lotto.
  4. Jag beställer att vara omgiven av positiva och raka människor.

Kan man få expressleverans på den beställningen tro???

Förresten så har jag idag faktiskt fått en tidigare omedveten beställning. Jag har gått och tänkt på att jag vill ha en bra behållare att ha med mig som jag kan lägga i pulver och annat smått som jag vill ta med mig tex när jag åker till skolan. Speciellt nu när jag äter små måltider så skulle det vara väldigt praktiskt. Funderade på att beställa Gymgrossistens Power Tower men den kändes inte helt bra. Så jag har gå runt och tänkt på om det kan finnas något bättre alternativ och därför avvaktat med min beställning. Så idag taggade Roger mig i ett inlägg där någon hade lagt in en bild på en sån sjukt mycket bättre variant. Så den är jag helt såld på och ska beställa. Det är GoStack från BlenderBottle. Oj oj oj alltså. Den här är portionsbehållanars Rolls Royce. Den blir det! Den finns att beställa på XXL.

byholma-korg-gra__0095685_PE234549_S4

 

8913462067230_1101834_6_80360_jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.