FB-tips för allmänt välbefinnande

Såg ett enkelt recept på bara 3 ingredienser för att blanda en sorts dryck som ska vara bra för hela kroppen. Tänkte testa dricka det och se om det hjälper mot slemmet jag har i halsen som jag aldrig lyckas få bort. Så här skrev personen att man ska göra:

  • 2 dl olivolja
  • 2 dl pressad och silad citron saft
  • 1 dl flytande honung.

”Jag tycker att det är lättast att blanda allt i en skål eller bringare och sen hälla det i flaskan genom en tratt. Bevara i kylen. Ta fram en liten stund innan ni ska dricka för honungen brukar stelna. Häll i shotglas. Värm 5 sek i mikro. Drick snabbt. Smakar inte alls äckligt. Konsistensen är lite tjock men man vänjer sig väldigt snabbt. Jag har passerat mina 5 dagar och är snarare inne på min 5:e månad. Kommer dricka detta varje dag för resten av mitt liv säger jag bara! Jag delar detta med er. Receptet kommer i grund och botten av min farmor. Lycka till och ta hand om er!”

Publicerat den
Kategoriserat som Recept

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.