Föhoppningsvis gick det bra idag

Dagens vikt: 94,8 kg 🙂
Det lönar sig att skärpa sig. Jag kom på att jag, självklart har jag fuskat med maten under veckan. Hade ”glömt” att Rogers mamma köpte en smörgåstårta till Roger i söndags för att han har fyllt år. Jag har liksom ätit några bitar så det är inte konstigt att jag gick upp i vikt då.
Jag ska prova äta som om jag vore opererad i magsäcken tänkte jag. Har läst lite några som gör det i MRR-gruppen på FB o det verkar ju rätt enkelt att följa. Men äter max 2 dl mat per gång och var tredje timme. Inga konstigheter. Inga förbud o inga måsten annars. Det gillas. Dom värsta dieterna för mig är sånna där man inte kan äta allt. Dom har aldrig funderat för mig.

Ja och tentan då. Herregud va trött jag är efter dagen. Det var rätt drygt att sitra på en stol i 5 timmar. Jag har absolut ingen aning om det gick bra för mig. Jag hann nästan svara på alla frågor. Om en månad får vi svaret. På mändag börjar nästa kurs, byggteknik. Den här gången blir vi uppdelade i grupper om tre o tre. Vi får se vilka jag hamnar med denna gången.

Nej, nu är det läggdags för min del. Jag känner mina ögonlock börjar bli tunga nu. Hade tänkt läsa lite men det kommer inte att gå nu.

En tjej på fb har skrivit till mig på Nutellarecept o önskat en Nutellabrioche så det ska jag leta ett bra recept på o prova göra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.