Första delmålet är nära

Det känns faktiskt lite tveksamt nu om jag kommer uppnå första delmålet eller inte. I början kändes det alldeles säkert för jag hade bara 600 gram kvar och lång tid kvar. Men sen stod det still och under helgen fuskade jag så just nu har jag 900 gram kvar att gå ner fortfarande till första delmålet.

Så vi får se om det går. En sak jag har bestämt efter det här är att jag nu lägger ner med allt fuskande på helgerna i tron om att det fixar sig under veckan osv. För när jag sköter maten, då går jag ner så enkelt är det.

Det är iaf verkligen värt att göra delmål känner jag. Att tänka att jag ”bara” har 900 gram att gå ner gör det väldigt mycket lättare att skärpa sig än att tänka att jag har 25 kg att gå ner.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.