Glömde ta mina Escitalopram några dagar

Oh, i samband med inflytten till mitt nya kontor har jag glömt ta mina Escitalopram på morgonen under några dagar. Jag kom ihåg att ta dom i tisdags men jag glömde ta dom onsdag till fredag. Det ledde till hemska utbrott mot Roger, förstås, stackaren, det är alltid han som får ta smällarna. Jag var väldigt rasande mot honom, över allt mellan himmel och jord.

Jag kom inte på det förrän på lördagen då jag åt frukost hemma igen och insåg mitt misstag. Ta tablett direkt och fick såklart dåligt samvete över mitt beteende och kände mig så himla dum att jag glömt en sån grej som att ta mina tabletter. Talade om det för Roger men skadan är ju redan skedd liksom, han blir ju förstås jätteledsen.

Lördag och söndag var sen mera ok och lugnare efter att jag tog dom igen, men först nu på måndag känner jag mig glad och lugn och är mig själv igen! Vilken skillnad, det är som natt och dag.

Nu har jag tagit med mig en hel karta till jobbet så att jag slipper glömma igen under veckan. Tacksam att den här typen av tabletter finns för tider i livet då dom behövs men jag längtar också till jag inte behöver ta dom alls längre och kan vara lycklig ändå utan dom.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: