Hämtat intyget

Hämtade mitt intyg i morse från min utredning. Ska ta med det till skolan på måndag nästa vecka när jag ska träffa den som ansvarar för sånt. Har gjort provtenta hela dagen. Är så sjukt seg. Hoppas jag klarar frågorna fortare på fredag. Jag gjorde 1 särfråga o 4 kryssfrågor under hela dagen idag. Det är klart, jag läser ju rätt mycket i lagboken också förstås o över så det tar lite mer tid. Funderar på vad som är bra att ta med att äta. Eftersom man inte får lämna rummet annat än för att gå på toa måste man ha mat med sig. Tror jag ska ta med 2 Celsius, 1 proteinshake till frukost som jag dricker i bilen på vägen dit, till lunch blir det 1 Questbar, nötter att knapra på, 1 äpple, vindruvor, Belvitakex. Det måste räcka.

På gymmet har det hänt nåt med deras Internetuppkoppling tror jag. Igår o idag har Netflix laddat nå hemskt när jag har tränat kondition. Sa till i reception om det ifall att det är nåt fel.

Till middag blev det broccolisoppa som förrätt, sen blev det kycklingspett, potatisgratäng o morötter. När jag såg all mat trodde jag inte att jag skulle orka men nu känner jag faktiskt att jag är lite småhungrig… Det var konstigt när jag åt så mycket.

Det är en sån stor skillnad när man har på mascara alktså. Här är ena ögat med mascara o andra ögat är utan.

image

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: