Har fått tid hos läkaren!

Har äntligen fått en tid hos en ny läkare för fortsatt utredning. Jag har ringt sjuksköterskan som ansvarar för mina frågor och bett henne skynda på mitt ärende lite för jag blev lovad att få hjälp fort så jag klarar av min utbildning och äntligen har det gett resultat! Hoppas nu att det här går fort och att det slutar bra!

Städerskan var här i veckan och städade. Det var verkligen värt att ha någon som kommer och hjälper till. Vi ska fortsätta ha henne iaf en gång i månaden. Det hjälper lite iaf.

Jag rensar och rensar. Det känns som det aldrig tar slut med mina kartonger. Men jag har faktiskt tömt ett av förråden nu. En del av kartongerna är visserligen i hallen men jag ska ge dom till en ny vän som jag träffade nyligen. Det är verkligen superbra att kunna ge sakerna till någon som vill ha dom för jag har så svårt att bara kasta saker eller åka till tippen med dom. För jag tycker inte om att kasta för att kasta bara. Jag vill att sakerna kommer till användning så länge dom går att använda för det känns bara så onödigt att slänga något som kan användas. Det bästa av allt är att hon också pratar franska! Hur häftigt var inte det att bara träffa på någon som också är från Frankrike liksom!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.