Har kommit av mig med träningen

Jag har kommit av mig med träningen märker jag. Har inte haft ork till det på ett bra tag. Jag hade bra rutin där ett tag under hösten. Tränade varje kväll nästan, hemma med Lea oftast. Det var riktigt roligt att göra nåt tillsammans. Måste försöka komma in i det igen. Grejen är den att jag hade mina träningsgrejer i sovrummet på en bra golvyta där. Men eftersom Lea behöver sova med oss i vårt sovrum för hon är typ rädd för monster i sitt sovrum så har vi lagt hennes madrass på golvet där jag tränade förut och det har stört min rytm så jag kom av mig helt pga av det…

Så jag försöker komma på ett annat bra ställe där jag kan träna. Kanske skulle kunna träna i hennes sovrum? Hon använder ju knappt det faktiskt för hon är med oss konstant haha! Hon stänger tom dörren dit in och vill knappt gå in dit själv ens. Om jag börjar träna där och är där mer själv så kanske även hon blir trygg av att vara där igen också? det rummet används knappt iaf idag så det är ju ett lämpligt utrymme att använda till träning och lek. Ja varför inte, ett träning och lekrum kanske man kan göra där istället för ett vanligt sovrum.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.