Helgstädning och matlagning

Under helgen har jag faktiskt äntligen rensat och städat Leas sovrum. Det behövs egentligen ständigt för det är så mycket leksaker och halvdålig ordning i grund och botten men det är en pågående process hela tiden att förbättra hennes sovrum till hennes behov. Så det får ta lite tid. Vi gjorde oss av med en av mattorna och ska ersätta med en ny. Det är iaf bättre ordning nu med leksakerna.

Det blev lite ny matlagning av lunchlådor. Jag orkade aldrig laga så mycket lådor förra helgen att det blev 40 lådor utan det blev nåt på 12 lådor tror jag. Den här gången blev det 12 lådor också men jag gjorde 8 till Roger o 4 till mig för han får slut på sina fortare än mig. Den här gången blev det kyckling med broccoli i ugn och till Roger även lite olika kolhydrater, couscous, pasta och bulgur.

image

Jag hade velat laga fler lådor men det blir nog inte av den här veckan för jag har fyra dagar i Gävle så det tar mycket tid med pendlandet också. Så det blir nog fler lådor nästa vecka istället.
Dom veckor med så många dagar är alltid väkdigt krävande och väldigt utmattande. Det beror mycket på själva pendlandet tror jag men också på att dagarna är intensiva och väldigt intressanta med mycket att ta in. Stratteran hjälper mig verkligen att ta in informationen bättre och vara mer fokuserad och närvarande. Jag klarar även att ta anteckningar numera samtidigt som jag klarar att lyssna vilket inte har fungerat speciellt bra tidigare. Så det är väldigt positivt för mig.

From idag återgår jag till att äta lite kolhydrater dock inte lika mycket som innan lchf. Jag har mått väldigt bra med lchf men på nått sätt känns det ändå fel att nästan helt utesluta kolhydrater under längre tid. Så lite kolhydrater igen tror jag blir bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: