Introvert vs extrovert, vad är skillnaden?

Jag har lyssnat på tre väldigt intressanta YouTube-videos om personlig utveckling som var så otroligt intressanta. Dom sa så stora viktiga saker. Så jag med mina gravidhormoner grät över det mesta dom sa! Det var många ögonöppnare.

I en av filmerna förklaras skillnaden mellan introvert och extrovert som person. En introvert person töms på energi vid sociala kontakter. Medan en extrovert får mer energi av sociala kontakter. Så det var väldigt intressant att höra skillnaden. Jag har länge trott att jag är extrovert därför att jag gillar att prata mycket med andra människor. Problemet är att jag brukar behöva begränsa det eller umgås med lika ”osocial” människa just därför att jag brukar känna mig dränerad av det annars. Tydligen är det för att jag är introvert.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: