Jox golvspegel med smyckesförvaring på rea igen!

Äntligen är denna spegel på rea igen! Den var på rea tidigare i år och tänkte då köpa den till Lea men då missade jag rean. Så jag har hållt utkik efter den och väntat tålmodigt tills den blev på rea igen och nu äntligen har jag beställt den från Lekmer! Den blir perfekt som julklapp. Lea kommer bli så glad över denna eftersom hon älskar allt som är typiskt tjejigt med smycken och hår och allt sånt. Den är så praktisk, dels att det är en golvspegel som kan flyttas och så är det fullt med smyckesförvaring och LED-belysning. Riktigt bra!

Golvspegeln finns i både svart, vitt, rosa och grått och först lutade jag åt att beställa rosa eftersom Lea älskar rosa men tänkte om där och beställde en vit för att den här kommer hon att ha ett tag och då passar det bäst med en neutral färg tänkte jag. Ifall att hon tröttnar på rosa eller nåt och så passar det bättre in med all annan inredning.

Jox Furniture, Golvspegel & smyckessförvaring med LED-belysning

Golvspegeln från Jox Furniture finns att köpa på rea just nu på Lekmer.

Samtidigt som jag ändå beställde hittade jag det här fina lektältet från Oliver & Kids på hela 80% rea. Lea har önskat sig ett nytt lektält sen förra Julen då hon råkade ha sönder det tältet hon fick i present då bara dagen efter hon fick det… Helt perfekt! Hon blir överlycklig och jag är överlycklig att handla på rea 🙂

OLIVER & KIDS Lektält, Princesspaviljong,

Lektältet från Oliver & Kids finns på Lekmer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: