koffein eller inte koffein

Det är otroligt vilken skillnad det är för mig när jag dricker mitt te mot när jag inte dricker något te under dagen. Dagarna när jag inte dricker te känner jag mig ganska seg och har rätt svårt att göra nåt alls. Känner mig som mos i huvudet typ. Medans dagarna jag dricker te rör jag på mig mer och tänker klarare, får mer gjort. Ja, alltså det är väl inte så konstigt eftersom det är koffein i teet jag dricker men jag kan tycka att det är väldigt liten mängd koffein. Jag tar max tre påsar över dagen och totalt blir det ca 150 mg koffein. Jag tror inte att det borde vara så märkvärdigt mycket men jag kan ju ha fel förstås.

Jag funderar på att chansa på en aktie bara med en liten summa för att testa lyckan så att säga. Det är dock bara i tankarna än så länge. Jag har gjort så många ekonomiska misstag tidigare så jag måste nog avvakta lite och fundera ordentligt. Det är förstås alltid riskabelt med aktier och därför föredrar jag fonder och speciellt Avanza Zero som är min absoluta favorit. Den enda vi har i portföljen faktiskt.

En vän till mig har fått en väldigt bra nyhet idag och jag är så fruktansvärt glad för hennes skull. Jag har tänkt på dom varje dag ända sen dom fick dom här problemen och försökt och önskat att jag ska komma på en lösning som skulle hjälpa dom. Jag är så himla glad för deras skull.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: