Kostschema 29 januari – 4 februari 2018 + inköpslista

Känner mig nöjd med att bara ha en frukost, mellanmål, lunch och middag hela veckan faktiskt så jag fortsätter på det. Det blir väldigt effektivt och tar bort mycket stress från mig känner jag. Dock så ändrar jag from att lägga upp inlägget under fredagen istället. Jag ska lägga till inköpslista också så det blir lätt för mig att skriva upp ingredienserna sen när jag ska handla.

Nästa veckas mat 29/1 – 4/2:

Frukost: tesmoothie

Mellanmål: soyayoghurt, havregryn

Lunch: risotto

Middag: morotssoppa

Inköpslista 29/1 – 4/2:

 • Te
 • Soyakvarg
 • Bananer
 • Linfröolja
 • Agavesirap
 • Kanel
 • Soyayoghurt
 • Havregryn
 • Avorioris
 • Vitt matlagningsvin
 • Grönsaksbuljong
 • Schalottenlök
 • Groddar
 • Vegansk parmesan
 • Gröna ärtor
 • Champinjoner
 • Olivolja
 • Gul lök
 • Vitlök
 • Morötter
 • Spiskummin
 • Chiliflakes
 • Kokosmjölk
 • Pumpafrön
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.