Lägger mig för sent = helt slut dagen efter

Så igår var jag ju glad över att jag klarat mitt kalorimål så galant. Men så kom Roger hem just när jag skulle lägga mig och NU var han sugen på kladdkakan vi egentligen skulle ätit under Jullovet… Jag som har varit sugen på den i flera dagar redan kunde såklart inte annat än att också äta av den haha! Så till slut blev det lite mer kalorier än det som var mål att äta. Men det blev faktiskt inte så hemskt farligt. Men återigen verkligen tur att jag registrerar så jag åtminstone har koll på hur mycket extra det blir och kan vara mer medveten om vad och när jag avviker från planen.

Det blev en sen kväll och idag känner jag mig helt slut! En del annat spelar in också, som att vi gick tillbaka till jobb och vardag efter julledigheten och att jag har pågående ägglossning som då innebär extra trötthet och andra pms-besvär…

Vi var till Intersport idag. Dom hade massa rea, 50-70% rabatt plus ytterligare 20% på reapriserna. Det bästa var att det inte var speciellt mycket folk så det var väldigt skönt att kunna handla i lugn och ro. Annars lugn dag idag. Roger tränar på och vi är hemma och tar det lugnt. Spelar Playstation snart ska jag göra också 🙂

Men först ska jag beställa kalasgrejer inför Leas kalas om ett par veckor.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.