Lagom trött på mig själv idag

Ibland blir jag verkligen påmind om hur klantig jag är och bara allmänt snurrig. Det var en sån dag idag. Har kommit på grejer som jag har glömt tidigare och gjort konstiga saker idag bara lite för mycket. Kom precis på att jag beställde en leksaksjulkalender till Lea förut men det ligger fortfarande i sin kartong i vår garderob. Hade totalt glömt att den låg i kartongen. Så sitter jag nu och surfar runt efter en dansmatta eller liknande leksaker när jag plötsligt kommer på det!

Så i morse fick jag för mig att testa barnlåset på ugnen för ”hundrade” gången bara sådär i förbifarten. Och jag höll på att inte få upp låset igen. Fastnade med det och att få upp låset i en halvtimme så till slut gav jag upp och gick och borstade tänderna. Så mitt i kom jag på att den måste vara urjängad på insidan. Hejdade mig från att släppa tandborsten och direkt fixa till ugnen och borstade klart istället. Sen kunde jag ta bort knappen för graderna på ugnen och konstatera att den inte bara var urjängad utan även sprucken och tom lagad en gång i tiden.

Roger har jobbat idag så jag och Lea var ner på stan och köpte julkläder till henne och det blev lite annat smått och gott som hon har velat ha alla andra gånger i affären. Så det blev lite ”förpresenter” innan jul. Vi köpte en svart klänning med spets, liten bolero i ljusrosa med glitter och guldglittriga tights i sammet till.Sen blev det nya Hello Kitty halsband, ring och örhängen, en liten resväska som hon ska ha när vi åker upp till mamma, Hello Kitty hårspännen, en liten hårborste med hårsnoddar och en liten väska med en liten hundvalp i.

hmprod (1)hmprodhmprod (2)

Hittade även en julklapp till Roger som jag tror han kommer att bli väldigt glad över.

Och så har vi klätt granen idag förresten!

10850752_10152860122027086_1974328271_n

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.