Lat söndag

Idag har vi handlat mat för veckan eftersom vi inte gjorde det i fredags för vi skulle till Stockholm på lördagen o Lea var på knattedisco på Må Bättre i fredags så det passade ändå inte. Jag blir alltid så förundrad över att våra kyl, frys o skafferi är nästan fulla redan innan vi åker o handlar. Idag kollade jag kylen flera ggr o undrade om vi verkligen behövde handla o hur i hela friden vi skulle få plats med det vi tyckte att vi ändå behövde. Jo visst det blev tre stora matkassar proppade med mat som vi tyckte att vi behövde för att överleva veckan… Och på nåt magiskt sätt lyckas jag ändå få in allt i kyl o frys. Vi måste rensa ur våra skåp nån dag så vi får bort allt gammalt o sånt som vi inte äter längre. Lea ville inte riktigt åka till Ica först så hon stängde in sig själv i vardagsrummet med nallar o tuschpennor… Men det gick bra till slut.

Hur som helst. Efter maten blev det gym o sen hem o ta det lugnt. Hade tänkt göra matlådor men när jag öppnade kylen o började ta ut saker för att göra morgondagens sallad tänkte jag ”varför det? Det är ändå bättre om jag gör den först när jag ska äta den”. Så jag la tillbaka allt i kylen igen. Ja huvudsaken är att det finns färdig mat snarare än färdiga matlådor.

Jag har börjat tvätta håret med Aussie schampo och balsam o jisses vilken skillnad det blev på mitt hår. Som vanligt så hade jag världens ångest när jag skulle unna mig så dyrt schampo o balsam, hela 69kr per flaska är ju svinmycket pengar säger min snåla hjärna. Men jag har läst så mycket bra om det märket o jag har så långt hår o mitt vanliga schampo var slut där så då övertalade jag mig själv att prova en uppgradering av prisintervall på schampo o balsam. Det blev helt otrolig skillnad, redan från första tvätten. Jag kunde knappt tro det själv. Mitt hår fick en glans, fyllighet och stadga som jag aldrig har skådat tidigare på hår. Nån extrem extra volym fick jag dock inte tycker jag trots att det är volymschampo o volymbalsam men jag hoppas att det kommer. Det kanske tar några tvättar för att håret verkligen ska förbättras på riktigt. Men jag är iaf väldigt nöjd med det märket nu.
image
image

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: