Ledig dag

Dagens vikt: 93,7 kg.

Idag har vi bara ”varit” och tagit det lugnt eller ja, så lungt som man kan ta det med en 3-åring. Jag hade en halvdålig start på morgonen. Jag vet inte riktigt vad det var men jag kände mig lite nere. Vi åt allihopa på Sawanee tillsammans med Pernilla och Erik också som är tillbaka från Turkiet. Sen var vi på nya lekplatsen i stan, vi var där även innan Sawanee för Lea tycker det är väldigt roligt där. Dom har en stor rutschkana och det är en favorit för henne. Sen var det träning och idag var det konditionsträning. Ikväll åt vi couscous och kyckling. Det är så himla gott!

På eftermiddagen ringde jag även till Tre som bara krånglar med min reklamation. Dom har fortfarande inte skickat paketet som jag behöver för att skicka tillbaka telefonen och få en ny. Jag har verkligen tappat tålamodet med dom nu och kommer förmodligen att byt operatör när jag får ett bra erbjudande. Jag som har varit kund hos Tre i så många år, ända sen dom startade. Jag är så himla besviken, hur kan man förhala en reklamation så länge??? Idag är det exakt en månad sen jag gjorde reklamationen. Det är inte ok. Jag har pratat med så himla många på deras kundtjänst och alla säger att dom fixar det men inget paket kommer. Hur svårt kan det vara? Jag vet inte ens var jag ska skicka tillbaka det för fraktsedel ska också skickas från dom. Jag tror jag ska kolla med konsumentverket snart faktiskt om vad jag kan göra för nu räcker det liksom.

Mamma sover med Lea i hennes säng. Dom har det riktigt mysigt. Lea somnar direkt hon tycker nog att det är det bästa som finns när mormor kommer på besök och leker hela dagen o sen sover tillsammans. Som en kompis. Det är så gulligt för hon säger ”Mamie (mormor) är min vän”. Så sött så jag dör när hon säger så!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.