Lekdag hos Leas gymkompis

Jag ska försöka ta bra bilder på hur tunt mitt hår har blivit så att jag har något att jämföra med om 3 månader ungefär. Jag köpte tabletterna som heter Hårkontroll men när jag öppnade förpackningen och läste infopappret så stod det om en annan som man kunde börja med för extra näring i starten. Den heter Hårkontroll Boost. Så då köpte jag den på Apoteket istället. Har nu kört i 3 dagar tror jag ungefär.

Jag älskar mitt sommarjobb så mycket! Det är så flexibelt och jag kan jobba var som helst tack vare att det är via dator och Internet. Så jag kan sitta hemma i soffan eller var jag vill. Jag kan anpassa mina dagar och dela upp arbetstiden som jag vill. Det är så himla flexibelt och så fritt. Det är verkligen något som passar mig!

Idag har jag och Lea varit och hälsat på en kompis som hon har lärt känna på gymmet. Dom leker så bra ihop så vi tyckte att dom kunde få leka ihop nu när dom båda har semester dessutom. Så vi var hem hos dom och det var jätteroligt! Dom har jättestort fint hus med härlig trädgård och nybyggt pooldäck. Verkligen perfekt för barn att leka. Lea hade jättetrevligt och ville aldrig åka därifrån! Får hoppas att det blir fler gånger.

Det påminner mig om att vi måste fortsätta rensa vårt hem och sälja eller slänga eller skänka allt vi inte använder och vill ha kvar. Jag kan inte förstå hur man kan ha så mycket saker som vi har som vi ändå inte använder. Vi har samlat på oss så fruktansvärt mycket genom åren. Saker som bara ligger och samlar damm tycker jag. Undrar om det är för att vi alltid har varit ihop. Jag menar, vi har aldrig direkt varit tvungna att rensa verkligen. Allt åker ihop från ett ställe till ett annat ställe. Om vi hade gjort slut tex och behövt flytta isär då kanske vi hade rensat mycket mer för att tex dela upp allt vårt bohag så att säga. Ja, jag får väl skylla på det då. Det och att vi aldrig prioriterar att rensa heller. Men det måste göras nu. Jag blir tokig av den här röran!

Jag har ganska mycket att sälja just nu faktiskt. Jag säljer ju mitt Cash-flow hus i Detroit, jag säljer mina domän efter att ha lagt ner mitt aktiebolag och jag säljer en massa på Tradera.

Jag har börjat spara i en till fond! När Fanny var här pratade vi en del om sparande för hon visste inte vad hon skulle spara eller ens hur man gjorde så jag visade henne hur man gör och hjälpte henne att öppna ett konto hos Avanza och hur man köper fondandelar och tom lite aktier i ICA. Så när hon skulle titta runt på olika fonder och lära sig att hitta rätt sp hittade hon en intressant fond som hon köpte in sig i och nu har även jag gjort det. Den heter SPP Aktiefond USA. Det som är bra med den är att det är en fond som precis som namnet antyder riktar sig mot USA företag. Eftersom jag har allt annat i Avanza Zero som endast riktar sig mot Sverige så är det här ett bra komplement. Den har gått bra historiskt sett så jag hoppas förstås att den fortsätter så.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: