Less bara

För ett tag sen åkte Roger till akuten. Han hade hjärtklappning. Dom sa åt honom att ta det lite lugnare men både han o jag undrade hur ska det gå till? Vi hinner inte med nånting som det är redan. Skulle nån av oss bli sjuk eller börja ta det lugnare fallerar allt ännu mer. Det känns som allt faller redan sen länge ändå så.

Jag gjorde min första tenta i helgen o ja jag kuggade på den så jag får jag omtenta i maj. Riktigt ledsen är jag över det. Tyckte själv att jag gjorde bra ifrån mig men jag fick 3 poäng från G. 3 ynka poäng. En av frågorna, 25 poäng frågan, kan jag inte alls förstå hur jag bara kunde få 8 poäng på. Jag tyckte jag förstod frågan och förklara och skrev bra. Men jag antar att dom vill att man skulle skrivit mycket mer i detalj kanske. Överlag tycker jag inte alls att det fanns så mycket att klaga på faktiskt. Just nu känner jag att det är väldigt jobbigt att plugga på distans pga lärarnas frånvaro och oengagemang. Har sett i studieforumet att fler har påpekat liknande saker som jag har upplevt. När vi har haft inlämningsuppgifterna så har kommentarerna till betygen mestadels bestått av generella kommentarer om hur hela gruppen har svaret. Vad spelar det mig för roll hur hela gruppen har klarat sig. Jag vill ha en ordentlig genomgång om vad jag gjorde bra vs vad jag gjorde mindre bra eller inte alls klarade. Ska det vara så svårt egentligen när man är lärare? I en annan kurs fick jag inte svar på min fråga förrän efter nästan en vecka och då hade jag försökt kontaktat läraren två gånger utan framgång. Att förlora en veckas studietid bara sådär är inte speciellt kul.

Jag går 2 kurser parallellt 50% var på distans och nu har det visat sig att ena kursen inte riktigt är det jag trodde att den var så jag kanske ska hoppa av den. För det känns rätt meningslöst att gå den om det inte var den jag behöver gå.

Har sökt till Fastighetsmäklarprogrammet till hösten. Hoppas att jag kommer in alltså, så att jag kan gå ett normalt program. Blir drygt att pendla o så men det får lov att gå.

Jag mår inte illa längre den här veckan iaf. Annars har jag mått illa ganska många veckor nu. Glömde hela tiden bort att ta mina måilla tabletter o när jag väl tog dom så tog det jättelång tid innan dom hjälpte nåt. Har haft lite halsbränna lite då o då också.

Det skönaste är att inte må illa iaf för dom klarar jag att få i mig varm mat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.