Levaxin <3 äntligen en läkare som förstår!

Så, det har gått hela åtta år sen jag födde Lea. Och det har gått hela åtta år sen jag försökt gå ner mina gravidkilon på 25 kg. Lyckades gå ner några kilon men det konstaterades att min sköldkörteln inte fungerade som den ska efter graviditeten. Plus halva graviditeten för sex år sen då jag gick upp åtta kg till. Just nu har jag fortfarande en övervikt på 30 kg. Har lyckats kämpa bort fem kg under den här tiden. Det går snabbare upp än ner. Mina värden på sköldkörteln har svajat väldigt och legat över gränsvärdet några gånger och åt det höga hållet hela tiden.

Men nu äntligen har jag en läkare som ser helheten, som tittar på dom faktiska symptom jag har haft. Som hittade ett gammal prov från 2016 om vita blodkroppar som inte var bra heller. Minns inte exakt hur hon sa men det var något med dom och att dom motarbetar sköldkörtelns funktion och gör att jag lätt blir sjuk.

Så efter att ha provat Levaxin i åtta veckor och resultatet från dom gav ingen skillnad, fortfarande höga värden, så har hon dubblat min dos. Nytt blodprov igen om åtta veckor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: