Lewis Howes intervjuar Kevin O’Leary från Shark Tank

Den här intervjun var så himla intressant. Kevin O’Leary har alltid varit min favorit i Shart Tank för att han alltid är rak och ärlig när han pratar. Han lindar inte in saker utan säger precis som det är. Det är en väldigt stark egenskap tycker jag.

I intervjun ger han många råd på hur man blir mer fokuserad och hur man utvecklar starkare egenskaper för att bli framgångsrik. Ett av dom första råden han ger och upprepar regelbundet genom hela intervjun, är att alltid vara ärlig. Det håller jag så himla mycket om och är nåt jag absolut redan gör. Han menar ju att det gör livet enklare om man bara är ärlig istället för att ljuga och behöva hålla reda på vad man ljugit om osv. Det andra rådet han ger är att skriva ner tre saker på kvällen som ska göras direkt på morgonen innan man gör någonting annat. Man tar en Post-it lapp och sätter sen fast den på spegeln i badrummet så att det är det första man ser på morgonen. Ett annat råd han ger är att det är viktigt att ägna tid åt kreativa intressen. Han själv spelar gitarr och gillar fotografi. Det är ju intressant eftersom jag länge velat ta upp målandet och saxofonen igen. Men eftersom det ”bara” varit intressen har jag prioriterat bort dom. Men han menar att det är väldigt viktigt att ägna tid åt det också för att balansera livet som entreprenör. Inget yin utan yang säger han. Sant!

Hans intervju är för övrigt den första jag orkade lyssna igenom i ett enda svep. För att det var så intressant antagligen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.