Lugn dag idag

Dagens vikt: 94,0 kg

Började dagen med att knåpa ihop ett Nutellarecept till en läsare på min Nutella-sida som önskade sig en Nutellablomma. Oh jag blev så himla sugen på att göra en. Nom nom! Men jag har så mycket lördagsgodis redan så det fick vara. Jag ska försöka ha en fuskdag i veckan så att jag inte småfuskar under resten av veckan. Jag slutade med fuskdagar sen typ nyår tror jag. Jag vet inte, jag tyckte inte att jag skulle ha det bara. Men det blev lite okontrollerat fusk under dagarna istället.

Roger jobbar helg så jag o Lea är ensamma på dagarna. Vi hade planerat att baka kakor idag för hon har pratat om att hon vill använda sin kakrullare eller vad den nu heter. Men när vi skulle sätta igång och jag hade plockat fram allt så tyckte hon att det passade bra att trotsa och la sig på golvet! Så det blev inga kakor idag. Det får bli en annan gång.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Bara tagit det lugnt. Spikade upp två tavlor varan en hänger snett för att kroken på tavlan är inte i mitten! (Tror den är från Ullared hehe!)

Har kommit på att det nog skulle vara bättre att åka till Kanarieöarna under vintern eftersom det bara är en vecka så det är bra om flygtiden är kort. Dessutom kan man åka direkt från Borlänge så det är väldigt värt det.

Fick ett litet utbrott idag. Känns så himla tråkigt när jag får det. Känner mig så himla dum direkt efteråt. Dom varar inte länge alls och det är egentligen inte så farligt egentligen men jag beter mig så himla dumt bara ibland. Jag blev irriterad på Roger som alltid lämnar sina skor på golvet istället för att ställa dom i skohyllan. Det är ett irritationsmoment för mig som inträffar varje dag egentligen när jag ska klä på mig och har snubblat på skorna flera gånger så det byggs på. Men jag brukar aldrig säga nåt för det är sällan vi båda är i hallen samtidigt så nu såg jag precis att han ställde skorna på golvet så utan att tänka efter så ber jag honom ställa skorna i skohyllan men får ett nej till svar. Då rinner allt över för mig och jag vickar ner hyllan med alla andra skor i så att alla skor åker på golvet och tycker att nehej då kan alla ställa sina skor på golvet så blir det jättebra! Jag menar, ja, klart att skorna ska in i hyllan eller iaf inte stå på golvet. Men varför måste jag reagera så illa. Varför kan jag inte hantera situationen på ett vuxet sätt?

Vi har ställt på andra bilen nu så vi tog en vända när Roger kom hem och åkte och slängde lite återvinning och åkte en sväng upp till Lugnet för att se hur mycket folk det var. Det var så himla fint väder idag! Verkligen jätteskönt!

Räkningarna är betalda också. Vi har så himla lite räkningar numera. Det är så himla bra gjort av oss. Sen en tid tillbaka så undviker vi att ta något på faktura. Ska vi köpa något så ska vi helst betalt direkt när vi köper varan.

Jag har börjat fundera på en loftsäng till Lea igen. Tror nog att hon är mogen för det så jag funderar på om vi ska köpa en till henne snart. Då kan hon ha koja under och leksaker. Jag har sett att hon har börjat leka koja och gömma sig under filtar när hon leker så jag tror att hon skulle bli glad om hon fick ha en koja under sängen. Och hon är så klättrig av sig så jag tror säkert att hon skulle tycka om att sova en bit upp också.

11041670_10152645541816290_746858325718029995_nMin favoritbil!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.