Mamma Fitness andra veckan

Nu har jag använt Mamma Fitness lite drygt två veckor. Det går riktigt bra! Träningen funkar, maten funkar. Jag är supernöjd att jag vågade köpa tjänsten för jag var ytterst skeptisk till alla sorters PT-tjänster innan! Jag har en separat kostrådgivare och en separat tränare som jag håller kontakten med. Jag registrerar både träning och mat i plattformen för Mamma Fitness. Om jag behöver ha ett svar snabbt kan jag maila nån av dom så får man svar inom 24 timmar. Både kostschema, recept och träningsschema går att laddar ner för framtida behov. Jag mår väldigt bra, trots att jag är inne i pms just nu. Hade en trötthetssvacka igår men det känns som att den redan är över.

Men det bästa är ju förstås att det fungerar. Jag har gått ner 1 kg sen start så det är ju super. Oh en annan riktigt bra sak är att jag nu får äta valfria 500 kcal vid ett tillfälle nån gång under veckan och det är utöver själva kostschemat. Det är ju verkligen bra upplägg. Så jag åt mina valfria 500 kcal igår. Det blev en Marabou Gräddnougat 100 gram. Oh va jag njöt haha!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: