Mamma fitness första veckan

Woho va bra det går! Har nu haft mitt kostschema i en vecka och ätit efter det och det går helt fantastiskt bra ju! Vilken tur att jag inte avbröt innan jag fick matschemat för det är så himla bra! Men det absolut bästa är nog att jag jättelätt kan byta ut mat och recept, ja till och med enstaka ingredienser i recept kan jag byta ut eller ta bort om jag tex inte tycker om det! Det är verkligen en riktigt bra funktion som jag har använt mig flitigt av. Jag har fått en jättebra bas med enkla och så extremt goda recept av min kostrådgivare så det är helt otrligt. Jag äter så himla mycket gott hela tiden! Känner mig nöjd och mätt och glad och pigg. Det är så skönt att äta vanliga bra kolhydrater igen. Det är så gott!

Idag har jag även fått mitt träningsschema äntligen, yey! Jag trodde man skulle få både kost och träningsschema samtidigt med man fick allts åförst kostschemat och en vecka senare får man träningsschemat. Dom gör så för att man inte ska behöva börja med allting nytt på samma gång.

Så jag har gjort dagens träning och det gick jättebra, enda ”problemet” var att jag saknade ett elastiskt band för en av övningarna. Resten hade jag. Man behöver inte speciellt mycket, en pilatesboll, ett gummiband, ett elastiskt band och lite hantlar om man ska träna enbart hemma.

Oh va jag trivs med det här upplägget, är så nöjg över att jag äntligen tog tag i det här. Inte en dag för sent!

Här är lite bilder på några av rätterna jag ätit under min första vecka:

Smoothie med hallon
Kokoskassler – det blev så fantastiskt gott!
Favoritefterrätten – Skyr med banan och chokladknappar
Bönpasta med fläskkött och äggula
Blåbärsglass med kokos
Rotfrukssallad med sötpotatis
Jordgubbsglass med chokladknappar – så gott!
Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: