Måndag

I helgen blev det träning och på lördagen åt vi buffé på Sawanee. Det är så sjukt gott där så jag skulle kunna äta där varje dag!

20150307_132728

 

Förra veckan flyttade jag modemet till fibern till ett mer centralt ställe i lägenheten så nu fungerar fiber äntligen bra i heeeela lägenheten och jag kan åter sitta i köket och jobbet/plugga. Jag menar, det är rätt mysigt att sitta i soffan också men när jag är trött kan det bli lite svårt att hålla sig vaken när jag sitter så bekvämt.

Just nu har jag huvudet fullt av idéer som jag vill genomföra just nu. Men jag måste hålla mig lite för jag måste förbereda mig för min grupps muntliga presentation på onsdag. Jag behöver gå igenom den så att jag är väl förberedd för jag blir alltid så himla nervös när jag ska stå framför folk och prata! Men är jag förberedd så ska det nog gå att genomföra. Det största problemet när jag blir nervös och ska prata är att jag blir tjock i halsen och får då svårt att prata så det är viktigt att jag känner mig så avslappnad som möjligt och vet vad jag ska säga.

På söndagen åt jag och Lea frukost framför TVn. Det är så himla mysigt! Det är så skönt att hon aldrig har problem med sömnen. Det är ytterst sällan hon vaknar på nätterna och när hon gör det så kommer hon bara in till oss med sin egen kudde och lägger sig mellan oss utan några omständigheter. Så skönt att det inte är krångligare än så!

Robotdammsugaren är på och tar bort allt grus i hallen och nu ska jag fortsätta med min muntliga presentation!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: