Multitasking när det är som bäst!

Eller egentligen inte multitasking utan förmågan att hinna med allt man behöver göra och lite till. Ibland undrar jag faktiskt själv hur jag gör för att få ihop allt mellan heltidsstudier, heltidssjobb och på det hinna med familj, träning och matlagning. Dessutom var just denna vecka som jag fyller år men det hann jag faktiskt förbereda förra helgen. Jag ska dessutom inte fira det på något speciellt sätt utom att äta lite godsaker och bara ta det lugnt under helgen. Veckan är inte helt slut än men den har hittills varit helt fullspäckad med diverse som skulle göras. Skolan började igen den 2e september och den här veckan ska enligt schemat vara den tyngsta veckan och jag har verkligen klarat det galant! I skolan har jag varit hela fyra tillfällen, varav två var obligatoriska och två var frivilla föreläsningar. Plus totalt två timmars pendling för varje tillfälle. På det har jag faktiskt hunnit med att jobba inte 40 timmar utan tom 41h40! Jag har tom hunnit träna två ggr den här veckan vilket verkligen låg längst ner på prioriteringslistan för just den här veckan. Det är helt otroligt.

Jag tror att dom många åren som heltidsarbetande tillsammans med aktiebolag samtidigt har satt sina spår och verkligen lärt mig att vara effektiv. Det är jag verkligen glad för jag är verkligen tacksam för att jag har lärt mig så mycket helt själv under den tiden.

Till min födelsedag fick jag en bukett blommor och lite godsaker av Roger, har fått lite pengar i present av mamma o moster också som jag ska lägga på manikyr och pedikyr. Sen ska jag även unna mig själv en ansiktsbehandling och massage också.

Jag är verkligen extremt nöjd över min vecka och att allt verkligen har gått superbra med allt!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.