Myndigheters järngrepp

Ja blir så trött på myndigheter och det sk Välfärdssystemet… System ja, men var är välfärden??? Har aldrig känt av någon välfärd från dessa myndigheter. Den enda välfärden jag känner till är den jag själv har skapat under tider då vi hade det bättre ställt.

Jag har varit arbetslös under sommaren och därför sökt A-kassa. Jag har varit anmäld som arbetssökande, sökt massor av jobb, lämnat in mina rapporter, skickat in varenda papper som dom har krävt och allt som det skulle. Ändå får jag avslag från dom???!!! Dessutom tar dom nästan 3 månader på sig att komma fram till ett beslut! 3 månader då jag inte har haft någon inkomst! Hur klarar man av det egentligen? Hur betalar man räkningar utan inkomst? För utgifterna slutar inte att komma bara för att inkomsterna slutar att komma.

Jag har skött min del o spenderat massor med tid på att ta fram alla papper dom behövde, jag betalar mina avgifter till dom, för det ska dom ha minsann, men när jag behöver utnyttja försäkringen då är det Tack o Hej!

Så nu ska jag ödsla ännu mer tid på att överklaga deras okompetenta beslut och vänta ännu längre på mina pengar! Det känns super!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.