När jag gjort en god pizza men får veta att den inte var ok

Vilken besvikelse jag fick ikväll. Ända sen igår har jag varit sugen på pizza så jag hittade en med bra recept på pizzabotten gjort på enbart ägg och ost os Kostdoktorn. Så ikväll gjorde jag pizzan och den smakade supergott verkligen. Helt otroligt att pizzabotten kunde bli så bra av endast ägg och ost. Så stolt la jag upp den på ett Dukanforum på FB men vi då veta att den inte var godkänd enligt Dukanriktlinjerna :-((( Oh det var verkligen himla synd alltså. Här satt jag och mumsade och trodde att min pizza var Dukangodkänd. Det är nog kanske så att jag äter mer än jag tror som egentligen inte är Dukan godkänt och då kanske det är en av anledningarna till att jag inte gå ner så supermycket åt gången. Jag måste titta igenom 100-listan och tilläggslistorna igen så jag får lite koll igen.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: