När ska Lea få ett syskon?

Oh jag vill verkligen ha ett till barn NU! Jag har velat ha det i flera år nu så längtan efter ett till barn är stor. Jag saknar allt med att vara gravid och att sen ha liten bebis i famnen och gosa med. Oh som jag saknar det. Lea blir 5 år nästa år så det känns verkligen som att det är dags. Egentligen tyckte jag att det skulle vara färre år mellan syskon men nu är det som det är. Det går inte att planera in allt i minsta detalj. Jag tittar nästan dagligen på bebiskläder och tänker framåt när vi kommer att ha ett till barn. Känner mig så lycklig då när jag ser det framför mig. Att sen se Lea vara den stolta storasyster som jag tror att hon kommer att vara känns magiskt. Själva graviditeten är ju bara den ett enda lyckorus. När magen växer, när dom första rörelserna börjar kännas. Det är en fantastisk känsla att ens kropp kan göra en sån sak som att skapa ett nytt liv, en ny människa. Jag längtar tills dess!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: