Nya glasögon

Idolfinal idag. Spännande det var!

Jag ändrar fortfarande med mitt kostschema. Just när jag kände mig klar med ändringarna fick jag lust att prova lchf igen, eller atkins som det hette i början när det kom för ca 12 år sen. På den tiden när dieten var nykommen till Sverige var den inte speciellt populär. Senare introducerades den på nytt som lchf och sen dess har den bara växt. Saken är den att båda gångerna jag tidigare gått ner över 10 kg har jag ena gången gått ner med atkins och andra gången gick jag ner med låkolhydratkost så att säga. Dvs den gången körde jag inte så pass strickt med kolhydraterna men jag minskade ändå mycket på mängden kolhydrater. När jag körde atkins först då tränade jag inte alls utan jag bara gick timmlånga promenader. Andra gången, med lågkolhydrat tränade jag en del. Jag har faktiskt aldrig tänkt på det tidigare att jag hade minskat kolhydraterna båda ggr under viktminskning. Det mäste betyda att det funkar för mig. Förhoppningsvis funkar det även nu också så jag ska ta och fundera på hur jag kan förändra mitt kostschema så att det minskas med kolhydrater och kanske öka lite på fettmängden men inte så mycket som i lchf. Tror inte att jag vill köra riktigt så strikt.

Ska försöka göra mitt schema så att det ändå passar ihop med Rogers schema förstås så att det blir enkelt att förbereda matlådor.

Jag har köpt nya glasögon som jag har på mig just nu. Men jag tror det är fel styrka eller nåt som inte stämmer för jag ser lite konstigt med dom. Saker som borde vara raka tex dörrkanter och fönster ser böjda ut. Så konstigt. Vi får se om det är lika imorgon. Det kanske är så att jag måste vänja mig.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.