Nya linser hjälpte inte!

Dagens vikt: 93,6 kg. (Var tog viktnedgången vägen???)

Att byta linser hjälpte faktiskt inte. Jag ser lika dåligt idag så det har inget att göra med gamla linser. Det ställer ju också till det för mig när jag faktiskt försöker läsa vanliga böcker när jag inte lyssnar på dom. Jag tittade i mina gamla inlägg och hittade ett från förra månadsskiftet där jag också hade problem med linserna på samma sätt. Det hjälper om jag gnuggar lätt över ögonlocken men jag har för mig att det inte är så bra för ögonen att gnugga så jag gör väldigt lätt. Men det blir inte helt bra och det går tillbaka till suddigt ganska fort. Jag måste kanske gå till optikern snart då.

Jag behöver också boka en klipptid för Lea och för mig. Va kul det ska bli att klippa Lea hos frisören för första gången!

Ja, vart tog viktnedgången vägen? Den har stått still ett tag nu och det beror förstås på två helt självklara saker!

  1. Mindre träning – Har ju varit lite krasslig sen två veckor tillbaka.
  2. Sämre mat också lite pga av att jag har varit krasslig (Tycker synd om mig själv när jag är sjuk ju!)

Jag har ytterst lite slem i halsen och lock i öronen. Förmodligen kommer det att vara kvar och vara som innan jag blev krasslig eftersom jag har haft problemet sen jag hade öroninflammation för ca två år sen. Så fort jag känner att jag är i ”normalläge” och inte är krasslig längre så ska jag ringa min vårdcentral och boka tid för att få hjälp med det. Sen så kör jag ändå ganska lätt träning och bara tre gånger i veckan just nu. Inte bara för att jag är krasslig men också för att jag försöker plugga lite extra inför omtentan som är på fredag. Sen kommer det nog att kännas lite bättre. Och maten har ju varit lite si och så nu när jag har varit slemmig. Det är väldigt lätt att ”tycka synd om sig själv” när man är lite sjuk alltså. Jag tror ju att jag tröstar mig med lite dålig mat men det blir ju inte bra. Och när jag handlar är jag helt hopplös! Jag typ glömmer bort att jag ska ner i vikt och köper det ena o det andra. Men men, det ska vi nog kunna fixa! Det är ju bara lite extra vikt och det ska bort! Det är ju inte konstigheter. Ät lagom och tränar ofta så löser det sig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.