Nytt projekt på gång!

Omg jag har gått och köpt mig en butik. En fysisk butik! Inte en Internetbutik, nej nej utan en sån där riktig butik man går in i och köper sina varor haha! Jag som lovade mig själv att aldrig mer köpa nåt som kräver fysisk närvaro eller hålla på med fysiska produkter. Det sket sig ju! Jaha så då är jag numera stolt butiksägare igen och denna gång är det kosttillskott och träningskläder! Butiken det handlar om har funnits på stan några år redan så den har ekonomisk historik och jag är förstås säker på att det kommer fortsätta gå bra. Men det kommer bli spännande! Jag ska faktiskt göra ett försök att modernisera processen med att handla i en fysisk butik, byta koncept lite grann. Det är så väldigt nytt ännu så fortfarande väldigt hemligt med alla nyheter men riktigt spännande kommer det bli är jag säker på!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.