Ont i kroppen

Jag förstår inte vad som är fel med min kropp. Jag har fortfarande ont i höftpartiet när jag vaknar på morgonen. Ända sen andra graviditeten har jag dessa problem. Jag tror faktiskt att det är mammaboken med Olgas övningar som kanske framkallar nånting som gör ont eller så. Eller så kanske det är crosstrainern eller gångbandet. Jag tycker själv att det låter ologiskt att det skulle göra att jag får mer ont egentligen. Men jag tror inte att jag fick ont i höftpartiet när jag tränade vanliga övningar från tex Iforms Förvandlingsskolan. Det är också konstigt att jag har mest ont på morgonen direkt när jag går upp och börjar röra på mig. Det får mig att fundera på om det är sängens fel fortfarande trots att vi köpte en ny säng just därför. Den är jättefast och jag sover underbart men problemet kommer alltså när jag har varit uppe en stund. Fast då borde jag ju ha haft ont under hela tiden tycker jag och det har jag inte haft. Sista alternativet jag tänker på är om det kan vara hormonellt och det kanske kommer och går beroende på var i menscykeln jag befinner mig. Oavsett vad det beror på så vill jag göra nåt åt det, frågan är bara vad jag ska göra för att få det att försvinna. Byta säng kommer inte att hända i första hand och det tror jag ändå inte är orsaken. Kanske avvakta ett par veckor och se om det är hormonellt. Det tror jag är det första alternativt jag behöver testa egentligen. För även om jag skulle testa ändra något annat så tar det också ett par veckor att se om det blir nån skillnad och om det är hormonellt så kommer jag inte veta om det utan jag kommer att tror att det är det jag har ändrat på som gjorde det. Ok, jag avvaktar ett par veckor då och ändrar ingenting annat. Vi får se om det blir bättre. Om det är hormonellt så vet jag iaf att det är därför som det kommer tillbaka. Det är också lättare att ta hjälp från tex barnmorskan om jag har en hint om var det kommer från annars blir det väldigt svårt för henne att veta hur hon ska hjälpa mig. En till anledning att jag tror att smärtan kommer från mammaövningarna är att jag har ont i övre delen av ryggen också. I början trodde jag att det var så träningsverken kändes i ryggen men nu tror jag att det bara är smärta faktiskt. Jag kör övningarna varannan dag visserligen så det kanske ger mig täta träningsverk. Jag vet inte riktigt men ont gör det iaf. Och det försvinner inte när jag rör på mig under dagen utan det sitter kvar och gör ont hela tiden. Fast jag kan verkligen inte bestämma mig om det är träningsverk eller smärta.

Idag har vi hälsat på våra gamla grannar. Lea har badat väldigt mycket i deras pool och det var premiär för förra året vågade hon inte. Väldigt roligt hade vi det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.