Parfymbutiken.nu + Refunder.se

Har aktiverat Parfymbutiken.nu hos Refunder.se så nu får alla som är registrerade hos Refunder aktivera sin återbäring i min butik och få 3,5% på alla köp! Så himla kul! Jag har velat ha min butik där enda sen jag såg Refunder för första gången alldeles i början när dom var rätt nystartade. Jag själv aktiverar min återbäring flitigt för många av mina favoritbutiker finns där. Ja det är väldigt smidigt, man bara aktiverar sin återbäring genom att först besöka Refunder.se och sen gör man sitt köp i sin favoritbutik som vanligt. Sen nån månad senare när köpet är klart och godkänt och sånt så då kan man ta ut sin återbäring i form av pengar som förs över till sitt konto eller PayPal.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.