Påsk för hela slanten

Dagens vikt: 93,2 kg
Dagens mat: Det är Påsk så jag äter därefter. Dock fortfarande små portioner.

Inatt vaknade jag av att fullmånen lyste mig rakt i ansiktet eftersom vi fortfarande inte har satt upp gardiner. Det känns faktiskt som att hela inflyttningen står still nu och vi kommer att ha det så här resten av tiden. Jag hoppas verkligen inte det för vi måste verkligen rensa en massa. Ja, jag planerade ju att träna 2 dagar o stanna hemma 1 dag osv förjt. Det blev aldrig av. Jag gjorde det en dag men Lea tjatade om att hon ville ha mig med så då fortsatte jag träna dagar ändå. Jag ska göra ett nytt försök igen då. Jag klarar inte att borra i betongvägg för gardinerna dock men det finns en hel del kartonger att rensa fortfarande och massa annat gammalt som måste rensas så. Oh blä för saker. Gillar inte saker. Tränade i morse. Dom hade påsktävling så man skulle letamassa små påskägg i lokalen o det skulle bilda ett ord så det gjorde vi. Lea var så duktig, hon cyklade hela vägen fram o tillbaka till gymmet idag. Hon hade så roligt! Det var väldigt fint väder idag men kallt. Det blåste så mycket.

Efter träningen gjorde jag en Nutellablomma. Herregud va gott det var! Sen har vi bara tagit det lungt o ätit massa dålig mat skulle man kunna säga hehe! O massa choklad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.