Permanent lack exakt två veckor

Exakt två veckor höll det sk permanenta nagellacket innan den första nageln började flagna, i torsdags. Idag tog jag bort allt efter ett varmt bad. Egentligen skulle man fila bort lacket men jag kom på att om det börjar flagna så går det säkert bort på nåt sätt och därmed slippa boka en tid bara för att fila bort lacket. Så efter badet var det bara att pilla bort det bit för bit. Det gick bra men jag behöver ändå fila ytan på nageln för det har ändå blivit lite smårepigt. Nej det här är ingenting jag kommer att göra igen tror jag. För speciellt permanent var det ju inte. Att det håller i två veckor är verkligen i minsta laget. Hade det hållt en månad hade jag varit betydligt mer nöjd. Så skulle jag försöka spara dom små pärlorna för att smycka Leas naglar med för hon har tjatat om att hon vill ha lika sen hon såg det. Jag lyckades samlat ihop alla 20 pärlor och tyckte att jag skulle rengöra dom i nagellackborttagning men då smältet pärlorna! Vilken besvikelse. Det är tur att jag har mindre pärlor här hemma så hon kan få på sina naglar ändå.

På fb är jag med i olika träningsgrupper och igår fastnade jag för en tjej som fick mig att tappa hakan. Hon har gått ner 30,5 kg på bara 5 månader!!! 5 månader!!! Jag som också vill gå ner 30 kg liksom! Jag är fortfarande i chock. Hur kan man gå ner i vikt så mycket och så snabbt?! Hon skrev att hon äter i princip inga kolhydrater och förstås inget socker och dylikt. Jag skulle vilja göra ett försök men är lite orolig för om huvudet klarar av det. När jag åt enligt Atkins för säkert 10 år sen minns jag att jag hade ofta ont i huvudet och värst var det förstås i början. Men i övrigt mådde jag ändå väldigt bra och ner gick jag. Atkins hade dock även mycket fett i kosten vilket hon inte har. Dock verkar hon äta allt i grönsaksväg vilket inte gällde för Atkins. Där var det en gräns på max 20 g kolhydrater per dag. Det är skrämmande lite speciellt efter att jag läste nånstans att bara hjärnan behöver minst 100 g kolhydrater för att fungera som den ska. Så 10 kg lättare ville jag inte avbröt jag och gick över till vanlig kost igen. Men det kanske går att hitta en balans i det här. Det känns ju lite mer vettigt att äta som den här tjejen gör. Grönsaker och kött är allt hon äter i princip. Hon finns på instagram och jag såg att hon lägger upp bilder på sin kost så jag ska ta inspiration därifrån och kanske lägger jag upp min egen kostplan efter detta. Hon hade lagt ett sånt fint collage också med före och efterbild plus 30,5 kg plus en till ansiktsbild. Det kändes lite som en såndär inspirationsbild som är jättebra att ta redan i början för att peppa sig själv. Jag ska leta rätt på nån gammal bild på mig då jag var smalare och använda som peppbild och öägga ihop precis som om jag redan hade gått ner i vikt. Det kommer nog att hjälpa mig hålla mig på rätt spår.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: