Protein pudding Caramel

image

Testade den här färdigblandade proteinpuddingen häromdagen. Den var verkligen extremt god! Det ska visst finnas en choklad men den fanns inte där när jag skulle köpa den. Jag hoppas kunna testa även chokladen snart. Jag kommer iaf definitivt köpa mer av Caramel. Den och Lindahls Nötchoköad kvarg är mina favoriter.
Det tråkiga med Caramelpuddingen är att den var dubbelt så dyr som Lindahös smaksatta kvarg. Det kändes ganska tråkigt faktiskt. Att betala nästan 20 kr för en pudding känns ganska obefogat. Jag har inte kollat ingrediensförteckningen men jag kan inte tänka mig att det är ingeedienserna i den som gör den dubbelt så dyr som en kvarg. Jag köpte den på Hemköp som iofs är bland dom dyrare affärerna. Ica Maxi som vi annars handlar hos hade den inte när vi handlade sist.
Caramel innehåller 20 gram protein och jag tror att Nötchoklad också innehåller det nånstans däromkring.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.