Protein pudding choklad

20150903_215615

 

I somras köpte jag den nya proteinpuddingen med caramelsmak och den var verkligen god men jag var lite besviken för Hemköp hade inte fått in Choklasmaken än. Den kom dock inte alls långt efter så jag köpte den och provade. Alltså chokladsmaken är så fruktansvärt mycket godare tycker jag. Kanske för att jag är chokladälskare, jag vet inte. Den smakar verkligen som chokladpudding. Den är så himla god. Om den inte var så väldigt dyr skulle jag lätta kunna äta en sån varje dag. Men jag får nöja mig med ett par i veckan. Chokladpuddingen innehåller lika mycket protein som Caramel dvs 20 g.

Just nu håller jag också på att testa Lindahl’s nya kvargsmaker som har kommit varav två är med koffein. Spännande!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.