Provar Mamma Fitness!

Oh, så efter alla mina misslyckade och halvhjärtade försök att gå ner i vikt har jag sen nyår funderat på att skaffa nån sorts PT. Som alltid funderar jag i hundra miljoner år innan jag kommer till skott och behöver jämföra alla miljoner alternativ som finns därute innan jag till slut bestämmer mig.

Så, mitt under min senaste PMS-period tyckte jag att det var dags att ta tag i det. Från ingenstans kom jag ihåg Mamma Fitness och valet föll på det. Att jag valde Mamma Fitness beror på många saker som jag inte riktigt kan förstå att jag inte såg tidigare faktiskt. Det borde varit självklart för mig att välja dom direkt. Varför? Jo, för att grundaren , Olga Rönnberg är själv fembarnsmamma (!) så hon har gått igenom några graviditeter kan man ju lugnt säga. När hon kom ut med sin träningsbok för nyblivna mammor var jag tidig med att köpa den, och använde den till punkt och pricka, den var riktigt bra med bra övningar och stora tydliga bilder.

Jag börjar mitt kost- och träningsschema den 10/8 men man får tillgång till kostdagboken och recept redan en vecka innan för att kunna komma igång med det. Har lagt upp före-bilder på mitt konto och fått svara på ett PT-formulär också som ska hjälpa dom utforma mitt schema. Oh vad jag ser fram emot att få dom!

Så redan nu, en vecka innan, har jag kunna börjat registrera min mat som jag äter och jisses vad det är jobbigt att göra det måste jag säga. Det är verkligen inte kul att hålla på med att väga och skriva upp allt man äter. Dessutom är det just bara några dagar innan mens så jag har alla möjliga besvär, astrött, kolhydratsug, lättirriterad, osv… Nästan så jag ångrar att jag köpte det här haha! Jag måste försöka härda ut tills jag får mitt kostschema så kanske det går lättare då.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.