Provar PlayStation VR

Vi har skaffat VR till PS4 jippi! I min julklappslista önskade jag mig ett löpband men insåg att jag inte kommer hitta ett till rätt pris och att jag iofs lika gärna kunde träna kondition med YouTube bara vilket ju är helt gratis och väldigt varierat.

Men så önskade jag mig även Just Dance 2018 till vårt PS4 så när jag fick det och det inte gick så bra att använda telefonen som kontroll uppstod behovet av att köpa en kamera eller move kontroller.

Det landade på ett paket med VR-systemet där även kamera ingick plus spel. Vi hade ändå tänkt köpa det så småningom så det fick bli nu under mellandagsrean när det fanns till bra pris!

Det ångrar jag verkligen inte en sekund! Det är så sjukt roligt! Själva installationen gick rätt smidigt med tanke på hur mycket sladdar mm som ändå krävs till systemet. Sen krävs det lite pill med att få till vr-glasen så dom sitter rätt för annars blir det suddigt.

När det var klart var det bara att köra igång med alla spel som följde med 🙂 Dock fick jag ta det lite lugnt märkte jag för när jag provade ett rymdspel blev jag åksjuk haha! Så då var det dags att stänga av för kvällen.

Jag provade även ett bollspel som var riktigt roligt. Där blev jag inte åksjuk. Lea fick testa det även hon en stund och hon älskade det.

Och Just Dance med kameran funkar ju förstås alldeles ypperligt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.