Recept på proteinrik muggkaka med Nutella

Har sån kärlek till Nutella att jag inte kan låta bli att äta lite av det varje dag. Det har länge varit ett av mina bekymmer eftersom jag behöver gå ner i vikt och blir lite svårt om jag ska hålla på att smygäta Nutella i tid och otid hehe. Så jag har äntligen kommit på tanken att komponera ihop en proteinrik muggkaka med Nutella i! Den är perfekt att ta till när jag blir sugen på Nutella. Och vill jag vara nyttig nån dag så är muggkakan faktiskt väldigt god åven utan Nutella.

Ingredienser till proteinrik muggkaka med Nutella

  • 30 g kaseinprotein med chokladsmak
  • 120 g äggvita
  • 30 g Nutella (kan uteslutas eller ersättas med tex choklad)

Instruktioner

  1. Häll lite vatten i botten på en kaffekopp modell större.
  2. Ha i resterande ingredienser och blanda väl.
  3. Mikra i 2,5 min (700 W).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: