Så blir du rik skola på TV4 med Charlie Söderberg

Charlie Söderberg som åker runt på dom här föreläsningarna som jag var på i Borlänge förut har startat en ”så blir du rik skola” på TV4 i 6 delar. I söndags startade den första delen. Det var jättekul att titta på. Påminner en del om det han tog upp på föreläsningen men i väldigt komprimerat format.

Så blir du rik skola – första delen.

Första delen handlade om vad rikedom innebär för varje människa och vad man vill få ut av det. Inte bara i nuet utan om 3 år, 5 år, 10 år. Det är viktigt att veta vad man själv menar med rikedom och vad man vill ha ut av det för då blir det lättare att ta sig dit och hitta lösningar på hur man kommer dit.

För mig handlar rikedom om en balans mellan hälsa, inre lycka och bra ekonomi. Lycklig är jag redan så det jag jobbar på är min hälsa, att gå ner i vikt och bra ekonomi, att inte dra mig för mycket kostnader och öka mina inkomster.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.