Så här kan alla svenskar bli miljonärer

Har fått hem den nya uppdaterade boken Så här kan alla svenskar bli miljonärer! Yey!

Jag har den från första upplagan också och en av få böcker jag faktiskt haft ork att läsa igenom. En bok tar mig flera veckor/månader att läsa igenom så det är inte så motiverande. Men finns det nån bok man kan äga två stycken av så är det väl den här! Den är endast uppdaterad med info om ISK vad jag kunde se efter en snabb överblick av registret.

Jag ska faktiskt ta och läsa den en gång till! Jag minns när jag läste den första gången. Jag hade tom kvar min kladdlapp som jag skrev på medan jag läste boken. Det är ca 5 år sen och jag tyckte att den var så lätt att förstå och samtidigt gav den enkla tydliga råd som alla kan följa. Det blev nån sorts ekonomisk bibel för mig faktiskt. Jag har med vår gemensamma ekonomi följt många av råden bla att lägga undan 10% av inkomsterna varje månad, att ha olika sparanden beroende på mål och långsiktighet, att aldrig sälja aktier/fonder. Har endast sålt från andra buffertkonton osv där det är ok att sälja vid behov.

Den här gången ska jag finslipa på ekonomin med hjälp av boken när jag läser om den. Samtidigt ska jag eventueklt strukturera om så att det passar dagens behov perfekt. Jag tänker att jag kommer läsa ett kapitel i taget och applicera den på vår ekonomi och när den sitter perfekt går jag igenom nästa kapitel osv.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: