Så här ser min mat ut just nu

Till frukost blir det ett löskokt ägg, en banan med Stevia och kanel på som värms i mikron, 2 dl mjölk som värms i mikron. Tycker inte så mycket om kall mat så därför försöker jag värma det som går.

Jag tycker att det är enklast att äta ungefär samma mat varje dag när jag följer upp med matdagbok så jag varierar inte så mycket men jag ser till att äta av det jag tycker mest om av sån mat som är nyttig, några livsmedel jag alltid försöker äta är broccoli som är den grönsak jag bestämde mig för länge sen att äta om det så bara skulle finnas en grönsak jag skulle få i mig. Jag tycker inte om broccoli men det verkar som den anses vara den absolut nyttigaste av dom alla och dessutom mycket kalorifattig. Pasta är det jag tycker mest om så det har jag lagt in som lunch och en rejäl portion av det blir det. Jag har märkt att jag tränar bäst om jag har ätit en stadig lunch med kolhydrater. På kvällen efter träningen fokuserar jag istället på att få i mig proteiner som håller mig mätt.

En del av frukosten.

wpid-screenshot_2015-02-24-11-47-19.png

 

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: