Så trött idag!

Dagens vikt: 92,7 kg.

Dagens mat: Frukost: Proteinshake med mjölk. Mellanmål 1: dubbel Polarbröd med ost o skinka. Lunch: Äpple, proteinbar.. Mellanmål 2: 2 Belvita. Middag: bönpasta, lax, brie, parmaskinka, pommes från Roger kebabtallrik. Mellanmål 3: Kvarg.

Så trött idag! Jag vet inte hur det gick till men jag la mig jättesent igår. Så vaknade jag till av att jag hade somnat med surfplattan på mig med lampan på! Sov tungt ända tills klockan ringde.

Föreläsning och grupparbete i Gävle idag. Det funkar fint att åka till skolan. Tar med datorn o använder den på lunchen så det går bra. Hon som hjälper mig med funktionsstöd kom till min klass idag och efterlyste någon för anteckningar. Hoppas nån som skriver bra anteckning söker uppdraget. Jag är så tacksam för det och att det är möjligt att få hjälp!

Träning av triceps och axlar idag. Det gick bra fast jag var så trött. Det är lite konstigt ibland hur trött jag än kan vara så orkar jag ändå ta mig till gymmet och ta i. Förstår inte hur det funkar för visst jag tar pwo men ibland tar jag inget och jag tycker jag orkar ta i rätt hyfsat ändå dom gångerna. Förstår inte men det blir som att man bestämmer sig för att göra det och ta i o så går det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.