Sammanfattning v. 7, 12 – 18 februari, mat, träning, städning

Dagens vikt: 95,3kg

Startvikt: 97,5 kg

Differens: -2,2 kg

Jag har fått hem en ny våg. Yey! Äntligen kan jag väga mig igen. Jag har dock gått upp 1kg sen sista vägningen. Jag misstänkte för jag har fuskat på tok för mycket under dagarna utan våg. Jag håller lättare fokus om jag vet att jag ska väga mig.

Förutom att sammanfatta allt i ett inlägg kom jag på att jag även faktiskt kan skriva upp veckans mat som varit istället för att enbart sammanfatta utifrån det jag lagt in i My Fitness Pal. Men jag får börja med det från nästa vecka för jag har fortfarande svårt att lägga in min mat i My Fitness Pal. Det är det jag behöver förbättra och framförallt bli bättre på att lägga in maten i förväg så att det blir planerat och bra näringsmässigt varje dag. För hittills har jag mest lagt in just när jag ska äta och det blir inte bra.

En sak till jag behöver bättra på är att alltid se till att göra matlådor av mat som finns i kylen och ta reda på rester bättre. Tex har vi haft Julskinka och sallad i kylen under veckan och dessa måste ätas upp rätt snabbt. Tillsammans med tex bönpasta har jag kunnat få ihop fina matlådor på det och enkelt kunnat planera in dom i My Fitness Pal.

Så den här veckan har maten främst bestått av taccos och julskinka till lunch och middag. Jag har kommit ihåg att registrera taccosen i My Fitness Pal men inte när jag har ätit julskinka. Frukosten har bestått av lite blandat, bananpannkakor, tesmoothie och proteinshake med skinkmacka. Mellanmålen har varit antingen skinkmacka eller proteinpudding.

Har blivit lite fusk några gånger också efter att jag upptäckt en nougatkaka som gått ut så jag ville äta upp den innan det blev för gammal 😀

Apropå fusk så har jag ju glömt att planera in mina tillåtna 500kcal extra nån valfri dag varje vecka. Blir väl sånär man ändå håller på och fuskar antar jag… Ska försöka lägga in det kanske på lördagar.

Träningen har inte varit mycket av den här veckan. Gjorde några armhävningar i onsdags och dagen vaknade jag med världens värk i ena skulderbladet. Det var inte ens jobbiga armhävningar!

Städningen har varit minimal. Jag vek kläder nån av dagarna men jag har absolut inte kommit ikapp.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: