Sammanfattning 5-11 februari 2018, mat, träning & städning

Jag ändrar mina inlägg till veckosammanfattningar av veckans framsteg istället för att dagligen skriva vad jag har ätit under dagen. Jag tycker det blev så himla många små inlägg på bloggen och det blev rätt plottrigt. Plus att jag kände att det inte gav mig nånting att registrera på det här viset varje dag längre. Jag registrerar min mat och träning varje dag ändå på My Fitness Pal så det räcker med det.

Jag tänker att genom att sammanfatta veckan så ger jag mig själv lite egen feedback på det sättet också och typ vad jag ska förbättra och tänka på kommande vecka också tex.

Jag lägger in sammanfattningarna på måndagar för då kan jag även lägga in måndagens vägning sen när jag får hem nya vågen 🙂

Så sammanfattning av förra veckans mat blir att jag skötte mig skapligt bra i början av veckan. Jag fick ägglossning runt fredagen och då kom tröttheten och chokladsug utan dess like… Åt en del Nutella under helgen. Och har sovit som en stock! Natten till söndag sov jag hela 11 timmar!

Träningen har gått ändå hyfsat med tanke på ovan om tröttheten. Jag kämpade mig genom två pass av fyra planerade.

När det gäller städning/rensning har jag helt kommit av mig. Jobbade iofs över en del förra veckan + tröttheten gjorde att jag inte orkade mycket.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.