Sammanfattning av 2020 och tankar om 2021

Ja vad ska man säga om 2020… Ett oväntat år kanske? Var väl längesen det hände så mycket under så kort tid iaf. Väldigt intensivt år det varit för mig. Pandemi, skilsmässa, flytt, över 15 kg viktnedgång, galet rolig sommar med syrran som var här bland annat, började träna bjj, skittråkig höst, nedläggning av butiken, utmattning, sjukskrivningar titt som tätt och en massa mer! Mina munsår som utlöser av stress har kommit och gått på mig som aldrig förr hela hösten och det är inte så konstigt inser jag nu när jag skriver ner allt svart på vitt.

Ekonomiskt har 2020 varit helt ok. Mina fonder har utvecklats och hela portföljen gick bättre än genomsnittet vilket jag ändå får känna mig nöjd med tycker jag. Om man jämför med OMX30 som gick +5,81% under 2020 så gick min portfölj +8,80% under samma period så är ju det också helt ok. Målet är minst 10% per år dock men med tanke på vilket turbulent år det har varit för alla så känner jag mig nöjd ändå.

Så 2021, vad är tanken med det här året då? Återuppbyggnad av mig själv kanske? Hålla igång den fina träningen jag fick med bjj innan den pausades för corona vill jag absolut fortsätta med under 2021. Hann iaf träna intensivt i tre månader. Var längesen jag tyckte en träningsform var såhär rolig. Jag längtar till den startar igen! Tills dess tränar jag hemma på mattor med Lea faktiskt. Hon tycker det är skitroligt hon med och är så pass stor att hon ändå ger mig bra motstånd. Så kul att vi kan träna nåt ihop tycker jag! Oh vi kanske tom kan titta på några you-tube videos med bjj basics ihop också om hon vill lära sig mer 🙂

Nåt mer jag vill göra under 2021 är hämta min saxofon från förrådet och börja spela igen. Det är nåt jag sagt i flera år nu. I år känns det faktiskt uppnåeligt att göra det för nu har jag lite mer tid igen.

Jag kanske vill tatuera mig i år! Kanske! Har länge, säkert 10 år nu funderat på några tatueringar jag vill ha. Jag har börjat få en klar bild över hur jag vill att dom ska se ut och var jag vill ha dom så det kanske blir av i år. Har också velat vänta tills jag gått ner i vikt innan jag gör det.

En annan hobby jag skulle vilja börja med igen är att spela poker. Men det är inte säkert att jag gör det, vi får se. Först vill jag spela saxofon!

En sista sak jag vill göra under 2021 är att resa nånstans. Åtminstone en gång vill jag komma iväg på nåt. Behöver inte vara superavancerat och kan vara inrikes också. Det jag vill framförallt är att bo på hotell. Det är bland det bästa jag vet när jag är på semester! Skulle kunna tänka mig tex en roadtrip nånstans och sen ta in på hotell. Det vore fint det!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: