Sammanfattning vecka 9, 2018

Dagens vikt: 95 kg

Startvikt: 97,5 kg

Differens: – 2,5 kg

Jag har gått ner 0,4 kg jippi! Jag är väldigt glad att jag gått ner för jag åt lite för mycket skitmat under helgen. Jag vägde mig på lördagen och då vägde jag 94,1 kg så jag gick upp rätt mycket under helgen av allt skräp. Men ändå gått ner sen förra veckan vilket ju är jättebra! Det har gått bra under vardagarna, inga problem alls. Det som blir under helgerna är att jag går upp sent och då förflyttas måltiderna. Det gör att jag ofta skippar mellanmålet på förmiddagen och sen fortsätter det med att skippa mellanmålen, för att senare ta igen det på kvällen med massa skräp. Det här är något jag måste försöka hitta en lösning på.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: